Bliv vikar

Vil du arbejde som vikar hos Locator, skal du først til en samtale med en af vores personalekonsulenter. Du kan enten ringe, skrive, sende en mail eller sende dit CV til en af vores afdelinger. Her efter vil du blive kontaktet af en af vores konsulenter angående et interview.

Ved det personlige interview diskuterer vi dine forventninger, muligheder og ønsker til et job.  Når vi er enige om, at vi vil arbejde sammen, indgår vi en tilknytningskontrakt, således at både du og vi kender de gældende betingelser, som selvfølgelig er underlagt den gældende lovgivning og i overensstemmelse med fagforeningerne.

Kan jeg få et fast job? 
En del af de opgaver, som vi får ind i huset kan ende med fast job. Ofte starter vikariatet på vikarbasis hvor efter vikaren og virksomheden bliver så glade for hinanden, at det ender med fast job i virksomhedens regi.

Hvis jeg i forvejen har fuldtidsjob, kan jeg så blive deltidsvikar? 
Ja! Og vi har en del vikarer, som gør dette, for at tjene en ekstra skilling.

Hvad skal jeg huske? 
Til første møde skal du medbringe din straffeattest. En del af vores kunder kræver, at vores vikarer, som kan fremvise en ren straffeattest. Har du lavet et CV. må du også gerne medbringe dette, samt al øvrig dokumentation som kan være relevant f.eks. truckkort, svendebrev o.s.v.

Share This